Airconditioning in Hengelo

Ik heb in oktober 2018 een airco laten plaatsen door Klimaat Techniek Kalter.

bookmark_border Airco
storefront

Na offertes en informatie opvragen bij verschillende bedrijven merkte ik al gauw dat Martijn Kalter reageerde op mijn vragen en persoonlijk langskwam om de situatie te bekijken.

Hij denkt mee wat praktisch is,waar je ze het beste kunt hangen en wat je evt nodig hebt voor de ruimte. Ik heb toen besloten om boven een mitsubishi 2kw en beneden een 5kw te laten monteren.

Communicatie verloopt prima met Martijn. Hij heeft beide airco`s geinstalleerd, getest,[ testrapport uitdraai krijg je].

Legt uit. Ruimt /veegt de boel weer netjes op. Prima werk geleverd.

Ik heb de airco`s nog niet gebruikt voor de koeling, omdat ik nog geen zomer heb gehad. Wel heb ik de beneden airco al gebruikt voor verwarmen. Heb namelijk vloerverwarming , en als die een paar dagen in het voorjaar niet heeft verwarmd duurt het relatief lang om de kamer warm te krijgen. Dus toen de airco beneden aan gedaan , en snel een warme woonkamer.

Ik was zo enthousiast dat nu een collega van mij ook 2 airco`s laat plaatsen door Martijn.

Voordeel van Martijn is dat hij alleen werkt. Hij is het aanspreekpunt, hij bestelt en monteert. Je hebt 1 persoon waar je alles kortsluit. En dat werkt fijn.

Particulier

Ingrid

"Ik ben zo enthousiast dat een collega van mij nu ook 2 airco's laat plaatsen door Klimaat Techniek Kalter."