Airconditioning

Een schoon en gecontroleerd klimaat in huis?

Het klimaat is veranderlijker dan ooit, waarbij temperaturen en luchtvochtigheid steeds meer schommelen in steeds kortere periodes. Een goede controle over uw binnenklimaat geeft u meer comfort en energie. Airconditioning draagt ook positief bij aan uw gezondheid door het verwijderen van pollen, bacteriën en stof uit de lucht die gekoeld of verwarmd wordt. Door menig onderzoek is al aangetoond dat u zich beter voelt en beter presteert in een schoon en gecontroleerd klimaat is.

Montage

Optimale plaatsing en instelling van de binnen-delen zorgt voor een gelijkmatig verdeelde luchtstroom en voorkomt het gevoel van tocht, zodat uw comfort maximaal is. Bouwtechnisch zijn er over het algemeen weinig ingrijpende aanpassingen nodig voor de montage. Er zijn verschillende modellen en mogelijkheden voor de binnen-units. Graag geef ik u een passend advies afgesteld op uw wensen en de ruimte waar het binnen-deel komt te hangen.

Bekijk onze mogelijkheden voor airco:

Wandmodel

Vloermodel

Plafond onderbouw

4-weg cassete

Mini cassete

Kanaal units

Klimaat Techniek Kalter verzorgt service en onderhoud aan alle merken airconditioners en warmtepompen, tevens kunt u bij mij terecht voor het verhelpen van storingen