Airco Almelo

Airco kopen in Almelo

Wilt u graag een airco kopen in Almelo? Dan is het een heel goed idee om dit te doen bij Klimaat Techniek Kalter. Wij zijn namelijk dé airco specialist van Almelo en omgeving. U leest hier meer over onze service!

Waarom een airco kopen in Almelo?

Klimaat Techniek Kalter is al jarenlang gespecialiseerd in het verkopen van airco’s. Daarnaast installeren, onderhouden en repareren wij ook airco’s in Almelo. Door alle zaken die bij een airco komen kijken aan ons over te laten, weet u zeker dat de airconditioning van uw pand zo optimaal mogelijk verloopt. Bovendien heeft u er dankzij ons zelf geen enkele omkijken naar.

Voor welke airco in Almelo kunt u bij ons terecht?

Het fijne aan Klimaat Techniek Kalter is dat u bij ons terechtkunt voor diverse modellen airco’s in Almelo. Bovendien kunnen wij ook elk type airco voor u installeren. Hieronder lichten we elk model kort toe, zodat het voor u makkelijker wordt om een keuze te maken.

Plafond onderbouw

De meeste mensen kiezen voor een plafond onderbouw, wanneer er boven een verlaagd plafond geen ‘gewone' airco kan worden geïnstalleerd. Een plafond onderbouw biedt dan een oplossing, omdat dit type zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Dit model wordt direct tegen het plafond aan geplaatst. Het grote voordeel hiervan is dat er bouwtechnisch geen aanpassingen nodig zijn om dit model te kunnen installeren. Echter is dit type airco wel wat beter te zien dan andere modellen.

Vloermodel airco

Een vloermodel wordt net iets boven de vloer aan een wand gehangen. Het is een fijne airco die perfect in kleinere ruimtes kan worden geïnstalleerd. Een vloermodel kan uit 2 verschillende systemen bestaan, namelijk het single-split systeem en een multi-split systeem. Bij een single-split systeem wordt er 1 unit en 1 buitenunit geplaatst. Met dit systeem kunt u dan ook maar 1 ruimte van airconditioning voorzien. Bij een multi-split systeem worden meerdere binnen-units in verschillende ruimtes geplaatst en kunt u dus meerdere ruimtes van airconditioning voorzien.

Wandmodel airco

Zoals de naam al zegt, wordt dit type airco aan een wand geïnstalleerd. Het grote voordeel hiervan is dat een ruimte bouwtechnisch niet hoeft te worden veranderd om de airco te kunnen plaatsen. Het installeren van een wandmodel airco is zelfs zo simpel, dat dit al binnen een dag kan worden gedaan.

4-weg cassette en mini-cassette

De 4-weg cassette en mini-cassette zijn allebei erg compacte airco’s. Hierbij is de mini-cassette een stuk kleiner dan de 4-weg cassette. Beide type airco’s hebben een stijlvol design en precies de juiste vorm en formaat om in een plafondtegel te plaatsen. Het is dan ook niet voor niets zo dat deze 2 modellen vooral in kantoor- en winkelruimtes en restaurants worden geplaatst.

Kanaal units

Wilt u graag meerdere, grotere ruimtes voorzien van airconditioning? Dan kunt u het beste kiezen voor kanaal units. Kanaal units zijn meerdere units die boven een verlaagd plafond worden geplaatst. Het fijne hieraan is dat de kanaal units totaal niet te zien zijn. Kanaalunits zijn onder andere perfect te gebruiken in grote bedrijfspanden.

Airco kopen in Almelo? Wij helpen u graag!

Wilt u graag een airco in Almelo? Dan ligt het compleet aan uw wensen voor welk model u het beste kunt kiezen. Kiest u ervoor om bij Klimaat Techniek Kalter een airco te kopen in Almelo? Dan vertellen wij u graag voor welk type u het beste kunt gaan. Neem dan ook gerust contact met ons op, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan!